Nákup s registrací i bez registrace

V tomto modulu si zvolíte, zda ve Vašem obchodě smí nakupovat všichni zákazníci, nebo pouze ti, kteří se zaregistrují. Pokud se rozhodnete umožnit nákup všem svým klientům pak i data těch, kteří se nehodlají registrovat se uloží ve Vaší databázi pro případné další použití.

Zaslat dotaz k tomuto modulu


Tento článek slouží k popisu modulu informačního systému binargon. Více informací najdete na stránce tvorba a pronájem eshopu a ceník modulů eshopu 

 

Kariéra

Rozumím    Další informace